Chlebové Topinky s drůbežími játry a slaninou

11. října 2016 v 10:53 | JANA |  Návody a nápady

Odblaněná a ve vodě opláchnutá drůbeží játra, pokrájíme společně s anglickou slaninou na jemné plátky. Na větší pánvi v rozpuštěném sádle orestujeme cibuli, přidáme slaninu, játra, orestujeme.

Po změknutí přidáme kmín, mletý černý pepř a sůl. Podle chuti si přidáme další ingredience.
Topinky opečené na sádle, necháme odsát na ubrousku.

Drůbeží směsí pomažeme topinky. Podáváme v teplém stavu. Ráda zdobím saláty a zeleninou.

Nechte si chutnat.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ZdenekK ZdenekK | E-mail | 17. ledna 2017 v 20:33 | Reagovat

Chtěli byste zvýšit návštěvnost na galerie171.blog.cz několikrát? Hledat v google: Masitsu's tricks

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama