Červenec 2013

Anglická na chlebu

26. července 2013 v 21:43 | Jana |  Chuťovky
Tuto dobrotu jsem získala od mé známé, pochází z jejího mládí a je ze Slovenska. Je rychlý, chutný, pokud máte doma všechny ingredience.


Utopenci s parádou

20. července 2013 v 8:03 | jANA |  Studená kuchyně

Utopenci s parádou

Momentální nápad vyšel pozitivně, tedy jak pro koho. Obavy z převelkého množství tuku, který v současné době špekáčky obsahují jsem ostrým nožem úhledně nařezala, opekla z obou stran, nechala na ubrousku odsát, vystydnout. Naložila do sklenic, zalila octovým lákem a uskladnila do chladničky.

1 sklenice utopenců v chladničce přežila pouhé 4 dny - místo sedmi. Druhou necháme uzrát do úterka. I po těch čtyřech dnech byly utopenci skvělý.