Březen 2012

Bábovka i řezy

26. března 2012 v 9:30 | jANA |  Pečeme a zapékáme
Pokud není příliš času a chuti zdržovat se v kuchyni, přidávám poměrně rychlou a chutnou buchtu.


Pomazánka žampionovo-česneková

4. března 2012 v 21:52 | jANA |  Studená kuchyně
Máme rádi chleba, chlebíčky, tousty a všechno co se dá namazat a opéct. Tato pomazánka je improvizací na "Žampionové překvapení z Ostravy" z Labuznika com. Ivo zdravím.


Štrůdl- říkáme mu placatý

3. března 2012 v 8:07 | jANA |  Pečeme a zapékáme
Oblíbený recept mojí maminky, ale i můj. Těsto je křehké, dobře se rozvaluje, upečený se na jazyku jen rozplývá.
A co je důležité - pokud vydrží, je chutný i další dny.


Salát z čínského zelí

1. března 2012 v 10:59 | jANA |  Studená kuchyně
Další z mých salátů z jemného čínského zelí, jogurtové majonézy, vajíček, ředkviček, smažené cibule a další zeleniny, kterou můžeme měnit podle ročního období.

Dnes jsem pro vás vybrala tuto pochoutku.