Salát s vařeným pstruhem

1. prosince 2010 v 21:56 | jana |  Vaříme
U syna zvítězil bramborový guláš se skvělým kabanosem z Německa, a co teď s rozmraženým pstruhem? Vyzkoušela jsem tedy salát. Možná bude chutnat i Vám. Vymyšleno dnes.



Vařený pstruh se zeleninovým salátem pro dva

Budeme potřebovat:
1 pstruha,
bobkový list,
kuličky černého pepře,
sůl,
citronová šťáva nebo 1 pokrájený citron na plátky.

Necháme uvařit a vychladit. Vyjmeme páteř a celého pstruha odkostíme, pokapeme citronovou
šťávou a jemně posypeme mořskou mletou solí.

Saláty můžeme použít: ledový, římský, lollo červený, nebo podle chuti od každého něco.

Smícháme 1 PL hodně vrchovatou kysané smetany s majolkou 1:1, mírně opepříme a přidáme natrhané listy salátů, promícháme dosolíme, poklademe kousky vařeného pstruha a dozdobíme dle vlastní fantazie a chuti.

Nám moc chutnají plněné olivy, žlutá paprika, mini rajčata, vařená vejce - to bylo vše co bylo doma.

Příloha: opečené tousty.

jana
jana
jana
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama