Rybí salát ze zavináčů pro Janu

19. listopadu 2010 v 13:48 | jana a jarda |  Studená kuchyně
pro mně vymyslel můj muž, protože se nemohl dívat na mé šťourání se a svlékání toho malého množství rybího masa z kůže.
Jednoho dne koupil zavináče, mistrně je oloupal, jemně pokrájel i se zeleninou. Tehdá tam té zeleniny moc nebylo, tak přidal trochu zelí, jogurtu a majonézy ... a pochoutka byla na světě.


Rybí salát ze zavináčů:
4 zavináče,
sůl,
mletý černý pepř,
120 g bílého jogurtu - nejlépe hustý,
majonézu podle chuti,
proužky chilli papriček na ozdobu.

Postup:
zavináče sloupnout z kůže, nakrájet podle libosti na větší či menší kousky, dát do mísy. V zavináčích byla spousta zelí a zeleniny, takže další nebylo třeba. Jemně pokrájet, osolit, opepřit, přidat bílý jogurt a majonézu. Salátovým příborem lehce promíchat a dát do chladničky na 1/2 až 1 hodinu odležet ... pokud to vydržíte.

Podávat se směsí salátů a tmavou bagetou.

Žádám tento recept nešířit na jiných webech ... je náš vlastní i když jsem ho uveřejnila na www.labuznik.com pro Esmeraldu.

jana a jarda
tentokráte s kukuřicí - je to dobrota ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama