Bourání masa

30. listopadu 2010 v 9:00 | jana |  Návody a nápady
Názorné obrázky uložení masa hovězího skotu - flap meat:


Možná Vám Petře pomůže tento modrý odkaz.

Další názorné obrázky:


 


1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Papaja Papaja | Web | 11. srpna 2011 v 22:41 | Reagovat

Z toho jsem ve škole psala písemku! A ještě prasátko, králík atd. :D
P.

2 Jana Pechová Jana Pechová | 14. srpna 2011 v 23:36 | Reagovat

No, to nezávidím. Porcování a bourání masa to bych zvládla tak u půlky prasete, ale na hovězí bych neměla sílu.
Králík je v pohodě ... jen stahování kůže a vyjmutí střev bych nezvládla i přes respirátor.

3 Fiala Fiala | E-mail | 6. června 2012 v 15:29 | Reagovat

Dobrý den vážení
prosím pěkně jak se česky jmenuje "flap meat?
Je to mezižeberní sval nebo pupek?
Děkuji
Fiala Petr

4 Kája Kája | E-mail | Web | 16. května 2014 v 14:23 | Reagovat

Bourání masa si neumím představit. Je mi těch zvířátek líto, ale co se dá dělat. Připomnělo mi to bourání příček, museli jsme požádat o pomoc http://www.bocek-odpady.cz/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.