Bourání masa

30. listopadu 2010 v 9:00 | jana |  Návody a nápady
Názorné obrázky uložení masa hovězího skotu - flap meat:


Možná Vám Petře pomůže tento modrý odkaz.

Další názorné obrázky:


 


Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Papaja Papaja | Web | 11. srpna 2011 v 22:41 | Reagovat

Z toho jsem ve škole psala písemku! A ještě prasátko, králík atd. :D
P.

2 Jana Pechová Jana Pechová | 14. srpna 2011 v 23:36 | Reagovat

No, to nezávidím. Porcování a bourání masa to bych zvládla tak u půlky prasete, ale na hovězí bych neměla sílu.
Králík je v pohodě ... jen stahování kůže a vyjmutí střev bych nezvládla i přes respirátor.

3 Fiala Fiala | E-mail | 6. června 2012 v 15:29 | Reagovat

Dobrý den vážení
prosím pěkně jak se česky jmenuje "flap meat?
Je to mezižeberní sval nebo pupek?
Děkuji
Fiala Petr

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.